Over Vonhoff Interim

Ik ben Marck Vonhoff. Ik ben eerlijk en recht door zee. Ambitieus en energiek. Ik heb een goed ontwikkeld analytisch vermogen en ben een uitstekend vakman, heb ook ervaring opgedaan in de private sector. Ik (Her)ken het specifieke spanningsveld binnen gemeentelijke bedrijfsvoering en financiën uit eigen ervaring. Ik heb gezien en ervaren dat een vruchtbare samenwerking tussen verschillende disciplines binnen PIOFACH zorgt voor betere financiële producten, meer tevreden klanten en een effectievere en efficiëntere bedrijfsvoering intern resulterend in een betrouwbare dienstverlening en verantwoording daarvan naar burger en politiek. Daarnaast beschik ik over een groot doorzettingsvermogen, heb gevoel voor verhoudingen en zet druk wanneer noodzakelijk om verbeteringen doorgevoerd te krijgen. Ik ben gewend papierloos te werken. Ik ben goed in staat om coalities te vormen om gezamenlijke doelen te bereiken.